JM Pfaff Fonds

Jean-Marie Pfaff Fonds vzw

Beste bezoeker,

Jean Marie Pfaff, de legendarische doelman van SK Beveren, Bayern Munchen, KSK Lierse en Trabzonspor hielp ons land op de wereldkaart te zetten. Na de wereldbeker in Mexico '86 stond België op z'n kop.

Samen met z'n collega's Rode Duivels, bracht Jean Marie ons landje in vervoering. Vandaag is die populariteit niet afgenomen, integendeel! Jean Marie en z'n familie worden druk gesolliciteerd, de VTM-soap "De Pfaffs" loopt reeds gedurende enkele seizoenen. Een druk bestaan, maar de eenvoud en het gouden hart is gebleven.

El Sympático

Jean Marie is nooit naast z'n schoenen gaan lopen. Hij is en blijft een geliefd persoon, een schouderklopje, een glimlach, een knipoog, dit zijn z'n handelsmerken. Ondanks z'n drukke agenda maakt Jean Marie tijd voor familie, vrienden en fans. Hij vergeet nooit de minder begunstigde personen in onze maatschappij. Zij krijgen de nodige aandacht en sympathie van Jean Marie en z'n familie. Samen met z'n echtgenote Carmen en dochter Lyndsey besloot Jean Marie om een vzw in het leven te roepen om sociaal zwakkeren een steuntje in de rug te geven.

7623689a28325093392887f3b25fb41f.jpgDeze vzw steunt enkel projecten of organisaties die zich bekommeren om gehandicapten, sociaal uitgeslotenen, zieken of mensen die in armoede leven. Particuliere aanvragen worden niet behandeld . Er worden geregeld acties ondernomen om aandacht te vragen voor de noden van deze bevolkingsgroepen. De Benefiet(s)tocht is een groots opgezette manifestatie om enkele projecten te steunen. Jean Marie zal samen met ex-renners en een groep wielertoeristen opnieuw de uitdaging aangaan om samen de 1000 kilometer die Munchen en Brasschaat van elkaar scheiden af te leggen. Dit ten voordele van projecten die het JM Pfaff-fonds wil steunen. 

Wij zijn dan ook blij dat u deze website bezoekt, en hopen u te mogen ontmoeten op één van onze manifestaties.

JM Cycling kalender bekijken

 

Steun het JM Pfaff fonds vzw

Uw donatie is van hart welkom op:

Bankrekeningnummer: 103-0185816-32

IBAN : BE 90-1030-1858-1632

BIC : NICABEBB .

 

  • Aankomst Brasschaat
  • Jean-Marie Pfaff Fonds, Met dank aan onze sponsers
  • Jean-Marie Pfaff Fonds - gesigneerde Foto
  • Jean-Marie Pfaff Fonds
  • Jean-Marie Pfaff Fonds, Met dank aan onze sponsers
  • Jean-Marie Pfaff Fonds
  • Jean-Marie Pfaff - Dominiek Savio Gits
  • Jean-Marie Pfaff - Waregem
  • Goede Doelen